ایران در جمع 5 کشور برتر تولیدکننده کنتورهای هوشمند مغناطیسی

خبر گزاری جمهوری اسلامی – ایرنا – مدیرعامل یک شرکت دانش‌بنیان در تبریز که در زمینه تولید کنتورهای هوشمند مغناطیسی آب فعالیت دارد، اعلام کرد که با تولید این نوع کنتور در کشور، ایران به جمع پنج کشور تولیدکننده برتر این فناوری در جهان پیوسته و همچنین اولین تولیدکننده کنتورهای مغناطیسی خانگی در منطقه میباشد.

 

شرکت دانش بنیان برند صاها تولید کننده برتر کنتور هوشمند

 

برند صاها تولیدکننده کنتورهای هوشمند مغناطیسی خانگی و صنعتی

سجاد عجب شیری زاده در گفت‌وگو با خبرگزاری جمهوری اسلامی مرکز آذربایجان شرقی گفت: برای سنجش هوشمند میزان مصرف آب از دو روش التراسونیک و مغناطیسی استفاده می‌شود. اما با توجه به مزایا و دقت بالای کنتورهای مغناطیسی، وزارت نیرو برنامه‌ریزی کرده است که این نوع کنتورها را فراهم سازی و نصب نماید.

وی ادامه داد: تولید کنتورهای هوشمند مغناطیسی با باتری لیتیومی، نتیجه دو سال تحقیق و توسعه در این شرکت است و طی شش ماه گذشته، نتایج بسیار مثبتی از اجرای این کنتورها در استان‌های مختلف به دست آمده است.

عجب شیری زاده تصریح کرد: دقت روش اندازه گیری مغناطیسی 15 برابر روش مکانیکی و 6 تا 7 برابر بیشتر از روش اولتراسونیک است. این دقت بالا و امکان صرفه جویی میلیاردها دلاری برای وزارت نیرو از طریق اندازه گیری دقیق مصرف یکی از دلایل اصلی ترجیح این کنتورها در بخش آب شرب است.

وی همچنین از نصب آزمایشی ۳۰۰ دستگاه کنتور هوشمند در شهرستان داورزن در استان خراسان رضوی خبر داد و افزود: استفاده از این فلومترهای مغناطیسی در این شهرستان باعث کاهش ۸ درصدی مصرف آب در میان مشترکان طی چهار ماه گذشته شده است.

کنتورهای هوشمند باید در مدت ۶ سال جایگزین کنتورهای قدیمی شوند

 مدیرعامل شرکت دانش بنیان تولیدکننده کنتورهای مغناطیسی، برند صاها از تعویض تمامی کنتورهای قدیمی با کنتورهای هوشمند با توجه به وجود 20 میلیون مشترک آب در کشور تا 6 سال آینده خبر داد. وی با این حال تاکید کرد که با توجه به ظرفیت فعلی تولید، این روند چالشی جدی به نظر می رسد.

سجاد عجب شیری زاده نیز گفت: تولید کنتورهای مغناطیسی فرآیندی پیچیده و زمان بر است. ظرفیت فعلی تولید این شرکت 200 دستگاه در روز است و قرار است تا پایان سال این میزان به 500 تا 1000 دستگاه در روز افزایش یابد. هدف نهایی ما تولید 10000 دستگاه در روز است.

وی با اشاره به ویژگی های پیشرفته کنتورهای هوشمند افزود: در روش مغناطیسی تمامی مراحل اندازه گیری به صورت آنلاین انجام می شود و داده های مصرف به صورت آنلاین به مرکز دیسپاچینگ ارسال می شود. این فناوری نیاز به قرائت حضوری کنتور و قبوض کاغذی را بی نیاز می کند و در صورت عدم پرداخت قبوض مشتریان، جریان آب به طور خودکار قطع می شود.

عجب شیری زاده همچنین در خصوص قابلیت های نظارتی این کنتورها اطلاعاتی را بیان کرد و گفت: میزان مصرف مشترکان به صورت ماهانه آنالیز می شود و در صورت تغییرات غیرعادی در مصرف هشدارهایی به آبفا ارسال می شود تا اقدامات لازم انجام شود. این ویژگی ها گامی مهم در مدیریت مصرف بهینه آب و افزایش راندمان در کشور محسوب می شود.

 
 

تاییدیه‌های مورد نیاز از امور آب ترکیه برای صادرات به این کشور در حال دریافت است

مدیر عامل شرکت دانش بنیان صاها از تلاش خود برای گسترش به بازارهای بین المللی خبر داد و گفت: مراحل اخذ تاییدیه های لازم برای صادرات این محصول به ترکیه ادامه دارد. تاکنون 12 مورد از 18 تاییدیه مورد نیاز از امور آب ترکیه (DSI) دریافت شده است و با تکمیل این فرآیند، ماهانه 200 دستگاه به این کشور صادر می شود.

سجاد عجب شیری زاده اشاره کرد که ترکیه ترجیح می‌دهد از روش اولتراسونیک برای هوشمندسازی کنتورهای آب استفاده کند و افزود: هزینه تولید کنتورهای اولتراسونیک بسیار بیشتر از نوع مغناطیسی است. شرکت ما در تلاش است تا با ارائه کنتورهای مغناطیسی با کیفیت و مقرون به صرفه، سهم قابل توجهی از بازار ترکیه را به خود اختصاص دهد. همچنین، ایجاد خط مونتاژ در ترکیه از جمله برنامه‌های آینده این شرکت است.

وی همچنین از صادرات آزمایشی 46 دستگاه کنتور مغناطیسی به عراق خبر داد و افزود: در صورت تایید این دستگاه ها، حجم صادرات به این کشور نیز افزایش می یابد که گام مهمی در توسعه بازارهای خارجی این محصول اطلاعاتی است.

قیمت تمام شده هر دستگاه کنتور مغناطیسی ۹۰ میلیون ریال است

 مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان صاها، سجاد عجب شیری زاده، هزینه هر دستگاه کنتور  مغناطیسی را ۹۰ میلیون ریال اعلام کرد و افزود: برای کاهش فشار مالی بر مشترکان، برنامه‌هایی برای کاهش هزینه تولید و ارائه حمایت‌های لازم در نظر گرفته شده است.

وی با اشاره به چالش‌های تولید این دستگاه‌ها گفت: ظرفیت تولید محدود و تقاضا بالا است. به همین دلیل، استفاده از توانمندی شرکت‌های فعال در این حوزه در حال بررسی است تا این مشکل برطرف شود.

تا به امروز 1200  دستگاه کنتور مغناطیسی در استان های مختلف نصب شده است

عجب شیری زاده همچنین از نصب ۱۲۰۰ دستگاه کنتور در استان‌های مختلف کشور خبر داد و بیان کرد: تاکنون این دستگاه‌ها در استان‌های خراسان رضوی، تهران، مرکزی، و سیستان و بلوچستان نصب شده یا در مراحل اجرایی قرار دارند. وی اضافه کرد که برای گسترش این پروژه، تفاهم‌نامه‌های متعددی نیز منعقد شده است.

وی با اشاره به برنامه‌ریزی‌های وزارت نیرو اظهار کرد: سایر استان‌ها نسبت به آذربایجان شرقی تمایل بیشتری به استفاده از این کنتورها نشان داده‌اند. بااین‌حال، بر اساس برنامه‌ریزی انجام‌شده، تا پایان سال جاری ۶ هزار دستگاه کنتور مغناطیسی در این استان نصب و جایگزین خواهند شد.

تولیدکننده برتر کنتورهای هوشمند مغناطیسی

 

هدف گذاری برای اشتغال ۳۰۰ نفر در شرکت

سجاد عجب شیری زاده، مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان صاها، با اشاره به اشتغال‌زایی این شرکت گفت: در حال حاضر ۳۴ نفر به‌صورت مستقیم و ۱۱۲ نفر به‌صورت غیرمستقیم با این مجموعه همکاری می‌کنند. وی افزود: بر اساس برنامه‌ریزی‌ها، تعداد اشتغال مستقیم به ۳۰۰ نفر و اشتغال غیرمستقیم به ۵۰۰ نفر افزایش خواهد یافت.

وی با تأکید بر برنامه‌های توسعه‌ای شرکت گفت: در حال حاضر تمامی تولیدات ما در یک سوله به مساحت ۱۰۰۰ مترمربع انجام می‌شود. بااین‌حال، به‌منظور توسعه فضای تولید، سوله‌ای به مساحت ۳۰۰۰ مترمربع در شهرک سلیمانی اجاره و زمینی به مساحت ۱۲ هزار مترمربع در شهرک بعثت خریداری شده است. برنامه‌ریزی برای ساخت یک واحد تولیدی به مساحت ۶۰۰۰ مترمربع در این زمین در دستور کار قرار دارد تا بتوانیم نیاز کشور به کنتورهای هوشمند را تأمین کنیم. همچنین، توسعه فضایی به وسعت ۱۰ هزار مترمربع برای سال آینده در دستور کار شرکت قرار گرفته است.

عجب شیری زاده با اشاره به جایگاه ویژه این شرکت در میان شرکت‌های دانش‌بنیان بیان کرد: محصول تولیدی ما، کنتور مغناطیسی هوشمند، طی دوره‌ای سه‌ماهه توانسته از لحاظ فناوری و ارزش افزوده رتبه نخست را در کشور کسب کند. وی همچنین تأکید کرد که به‌جز قطعات الکترونیکی که از چین وارد می‌شود، ۸۵ درصد این محصول به‌صورت کامل در ایران تولید می‌شود و حمایت‌های گسترده برای ادامه این مسیر ضروری است.

قرار نیست مشترکان هزینه اضافی پرداخت کنند

مدیرعامل این شرکت دانش بنیان توضیح داد که در ابتدای اجرای طرح برخی از مشترکان نگرانی هایی داشتند و تصور می کردند با نصب کنتورهای هوشمند هزینه مصرف آب افزایش می یابد اما این نگرانی بی مورد بود. وی تاکید کرد: در فرآیند هوشمندسازی هیچ هزینه اضافی به مشترکان تحمیل نخواهد شد.

سجاد عجب شیری زاده افزود: هدف اصلی این طرح مدیریت بهینه مصرف آب است و مشترکانی که به الگوی صحیح مصرف پایبند بوده و مدیریت مصرف را رعایت کنند قطعا از اجرای این طرح بهره مند خواهند شد.

وی همچنین به ویژگی های فنی محصول پرداخت و گفت: کنتور آب مغناطیسی خانگی مذکور حتی در دمای منفی 40 درجه سانتیگراد نیز عملکرد خود را حفظ می کنند. دقت اندازه گیری این مترها 0.6 از ده و عمر باتری لیتیومی تقریباً پنج سال است.

محصولات و نوشته های مرتبط:

قیمت کنتور هوشمند آب کشاورزی

نقش کنتور هوشمند الکترومغناطیسی کشاورزی  

کنتور هوشمند آب

فلومتر 

فلومتر مغناطیسی  

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *